Computerhulp

Een student van ByStudents kan ingezet worden als gezelschap voor een senior, maar ook het verrichten van huishoudelijke taken behoort tot de mogelijkheden. Dit betekent dus niet alleen dat de senior gezelschap heeft, maar ook dat er verschillende klussen in en om het huis opgeknapt kunnen worden door de student. De klussen kunnen heel verschillend zijn en variëren van poetsklussen tot werken in de tuin (ook heel gezellig om samen te doen) of hulp bij het werken aan de computer. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden natuurlijk. Samen met de student kan bekeken worden wat er allemaal gedaan kan worden.

Veelgestelde vragen

Voor al uw vragen over ByStudents kunt u hieronder de veelgestelde vragen bekijken. Is uw vraag daarna nog niet beantwoord? Dan kunt u uw vragen persoonlijk aan ons stellen, telefonisch of via het online formulier.
Waarom kiezen voor ByStudents?

Bent u opzoek naar gezelschap of hulp in huis, maar de mensen om u heen hebben maar weinig tijd? Dan is Bystudents de oplossing voor u! Bij ByStudents kunt u studenten inhuren voor sociale hulp aan huis. De student aan huis is voor verschillende soorten klusjes in te huren.

Hoe werkt het?
Wat kost het?
Past de student bij mij?