Aanmelden als student

Aanmelden als ByStudents student

Zoek jij een sociale bijbaan?

Er is hevig bezuinigd op de thuiszorg door de overheveling van het Rijk naar de gemeenten. Door deze bezuinigingen zijn ouderen steeds meer op zichzelf gewezen. Ouderen zijn vaak aangewezen op mensen in hun omgeving zoals familieleden, vrienden of kennissen.

De gemeente biedt alleen nog ondersteuning daar waar de ouderen en hun omgeving de ouderen niet meer in kunnen voorzien. Dit kan betekenen dat hulp bij het doen van boodschappen, huishoudelijke klusjes, het maken van een wandeling of het simpel voeren van een goed gesprek niet meer tot hun beschikking ligt. Hier kan jij de ouderen bij helpen!

Aanmelden als student

Wil jij ook een ByStudents student worden? Meld jezelf dan via onderstaande knop bij ons aan. Heb je nog vragen voordat je jezelf aanmeld? Dan kun je ons altijd telefonisch bereiken op 085 – 303 37 86. Of neem contact met ons op via de contactpagina.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via deze website. Aan de hand van jouw eigenschappen en interesses wordt je gekoppeld aan een hulpzoekende.

Zodra wij een match voor jou hebben gevonden nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek tussen jou en de hulpzoekende. Samen maken jullie afspraken over de werkzaamheden en het aantal uren en dit leggen jullie vast op de door ons aangeleverde formulieren. Maandelijks geef je je uren door aan ons en wij factureren het bij de hulpzoekende. Hierdoor heb jij geen omkijken naar het betalingsverkeer en ontvang je maandelijks je uren netjes op je rekening uitbetaald.

Je bent in te huren voor minimaal 2 uur per afspraak en 1 afspraak per maand. Je bent werkzaam onder de Regeling dienstverlening aan huis waardoor je zelf verantwoordelijk bent voor je jaarlijkse aangifte bij de belastingdienst.

Als ByStudents Student verdien je tussen de €7,- en €10,- per uur, afhankelijk van je leeftijd. Bekijk hier de Algemene voorwaarden voor studenten.

Waarom kiezen voor ByStudents?

Bij ByStudents kun je je aanmelden voor een bijbaan als sociale hulp aan huis. Je verdient een goed salaris en doet sociaal werk wat een mooie aanvulling is op je CV. Daarnaast bepaal je in overleg met de hulpbehoevende je eigen werkuren waardoor het gemakkelijk te combineren is met je studie.

Je bent tijdens dit werk voor alle soorten klusjes in te huren door de hulpbehoevende. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan huishoudelijke hulp, oppas, het doen van boodschappen, een doktersbezoek, of het voeren van een goed gesprek onder het genot van een kop koffie.

Je wordt gekoppeld aan een hulpbehoevende aan de hand van je persoonlijke wensen en interesses. Hierdoor heb je persoonlijke raakvlakken met de hulpbehoevende en ontstaat er mogelijk een band.