Aanmelden als hulpzoekende

Vraag hier uw student aan

Bystudents student

Bent u opzoek naar gezelschap of hulp in huis, maar de mensen om u heen hebben maar weinig tijd? Dan is Bystudents de oplossing voor u! Bij ByStudents kunt u studenten inhuren voor sociale hulp aan huis. De student aan huis is voor verschillende soorten klusjes in te huren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan huishoudelijke hulp, het doen van boodschappen, een doktersbezoek, of het voeren van een goed gesprek onder het genot van een kop koffie.

Student aanvragen

Wilt u ook een student aanvragen? Meld uzelf dan via onderstaande knop bij ons aan. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met u op om uw hulpvraag te bespreken. Heeft u nog vragen voordat u zich aanmeld? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 085 – 303 37 86. Of contact met ons opnemen via de contactpagina.

Hoe werkt het?

Nadat u zich heeft aangemeld gaan wij aan de hand van uw wensen op zoek naar een geschikte student. Zodra er een geschikte student is gevonden nemen wij contact met u op voor het regelen van een kennismakingsgesprek tussen u en de student. Besluit u na het kennismakingsgesprek om de student in te huren dan komt de student volgens de onderling gemaakte afspraken bij u langs voor het bieden van de gewenste vorm van hulp. Bekijk hier de algemene voorwaarden voor klanten.

Waarom kiezen voor ByStudents?

De studenten van ByStudents worden voor u geselecteerd aan de hand van uw persoonlijke wensen en interesses. Hierdoor heeft u persoonlijke raakvlakken met de student en ontstaat er mogelijk een band tussen u en de student. Bent u niet tevreden met de door ons geselecteerde student, dan zoeken wij kosteloos een andere student voor u.

“Altijd een goede match.”